(GAMBAR) Pesta Seks Terbuka Di China

on Tuesday, July 3, 2012

1 Mengintip Festival Budaya Sex di Ghuangzhou Cina
Setiap tahun di China, mereka akan menyambut pesta sex di salah satu kota besar mereka. Tahun ini Ghuangzhou telah menjadi tuan rumah bagi pesta yang ke 7. Dah nama pun pesta sex, mesti la pengunjung disajikan dengan sex. Tak tahu la sama ada educational atau tidak. Tapi yang pasti, orang ramai akan menyukai 'Lingerie Fashion Show', terutama lelaki. Ada juga pertunjukan video lucah, jual dvd lucah, dan juga sex toy.


 
ini dia pertunjukan lingerie fashion show.

 
........lingerie fashion show

 
Ade ker patut tengok cerita blue ramai-ramai. he he he....

http://1.bp.blogspot.com/_a2Ac_i7cQNk/S9U8YS-01hI/AAAAAAAAYy0/Aq-PydGnd5k/s400/5.jpg 
Perubahan pada badan wanita daripada remaja hingga tua.

 
Bayi yang diawet.

 
bayi pelik.

 
Penjual DVD lucah.

 
Pilih memilih la bro~

 
?????

 
herba untuk memantapkan lagi hubungan sexual turut dijual disana.

 
Sex toy.

 
Ini pun sex toy jugak ker?? besar gedabak ni....

 
Sebelum balik, pengunjung boleh bergambar dengan patung yang mempunyai zakar yang besar ini.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© OneNewsHub All Rights Reserved