(18SX) Gambar Separuh Bogel Model Melayu Tersebar

on Wednesday, December 26, 2012

18SX: Gambar Berani Dedah Tubuh Sofea Putih Dan Ali Akhbar Tersebar
Tetiba dunia blog Malaysia dikejutkan dengan satu perkara yang tidak sepatutnya berlaku. Banyak blog bercerita kisah gambar separuh bogel, hampir bogel model bernama Sofea Putih dan Ali Akhbar. Dua-dua dikhabarkan merupakan model profesional di Malaysia.

Sofea Putih merupakan bekas pelajar SBP di Pahang dan didakwa merupakan bekas pelajar IPT di Selangor. Model yang berani posing maut ini dilahirkan di Pahang pada 19 Mei 1994. Info ini HH dapatkan merusi Facebook yang mungkin boleh disalah faktakan.

 
Facebook Sofea Putih menggunakan nama lain, yang HH tak mahu dedahkan di sini (bukan makan sorang :P ). Malah header Facebook Sofea Putih pun dah giler mengancam dengan foto yang membuatkan ramai lelaki terbeliak mata!

Gempar kerana Sofea Putih telah ‘berkongsi’ gambar-gambar photoshoot separa bogel dengan Ali Akhbar yang menjadi tatapan ramai. Kerana ‘kesilapan’ ini, ada blog telah menyiarkan gambar-gambar separuh bogel mereka, yang memang perghhhhh …

 
Paling menarik, ada blogger yang selidik yang mendakwa bahawa Sofea Putih berani bergaya daring dan bergambar hampir bogel kerana dia bukanlah seorang wanita tulen. Samada benar atau tidak, hanya empunya diri yang tahu.

 
Buat mereka yang memilih kerjaya modelling ini, hati-hati dengan apa yang anda buat. Tersilap langkah, yang akan ditimpa masalah adalah diri anda.

Akhir sekali, doakan kebaikan buat mereka yang mungkin telah tersalah langkah.

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© OneNewsHub All Rights Reserved