Video Youtube Janji Shirah Episod 12 & 13

on Sunday, February 24, 2013

Drama Janji Shirah disiarkan pada setiap hari Ahad jam 9 malam bermula pada 13 Januari 2012 di TV3. Ini merupakan drama bersiri pertama TV3 yang ke udara selama dua jam. Antara pelakon yang membintangi drama ini alah Nabila Huda, Airiel Zafril, Ako Mustapha, Fauzi Nawawi, Zarina Zaidnuudin, Sherry Merlis, Zarina Zainordin dan Iqram Dinzly. Ikuti kesudahan drama Janji Shirah Episod 12 & 13 secara online di sini.

Sinopsis Drama Janji Shirah Episod 12 & 13
Zalie dengan sengaja membiarkan Afiq menelefon Shirah dan dia akan memastikan wanita tersebut bersimpati dengan anak-anak saudaranya itu. Zalie mempunyai perancangannya yang tersendiri. Dia kini menunggu kedatangan Shirah dengan penuh sabar. Shirah kemudian terus meminta bantuan daripada Alina untuk menjaga rumah kerana dia ingin menyelamatkan mereka. Pada masa yang sama, Mak Jenah berasa tidak sedap hati dan perlu ke Kuala Lumpur.
Video Youtube Janji Shirah Episod 12 & 13  
*video akan diupload sebaik sahaja drama tamat. harap bersabar.
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

waiman said...

Saya asyik terfikir-fikir bagaimana kita nak buat orang selalu menonton video yang baik-baik? Terutamanya pada mereka yang dah jauh dari landasan sebenar..


February 25, 2013 at 1:07 PM

Post a Comment

 
© OneNewsHub All Rights Reserved